NIEUWS

THUISKNIP-SERVICE | HUISMERKEN | KAPPERSKADOBON/KNIPKAART
VIDEO/PROMO | TWITTERLINKS

 

10 april 2013

GROOT NIEUWS.......

1 mei a.s. bestaat de kapsalon 80 jaar. Dit willen we natuurlijk niet zo maar aan ons voorbij laten gaan, en daarom is het tijd voor een feestje. We hebben daarom bedacht, dat het leuk zou zijn om jullie uit te nodigen voor ons OPEN HUIS. Je bent welkom van 16.00 tot 18.00 uur. Ik zou het zeer op prijs stellen als jullie alllemaal kwamen.

TOT 1 MEI 2013

8 jan 2013

Opening van onze vernieuwde salon. Supertrots zijn we met het resultaat. Met hulp van klussenbedrijf Enrico Tap, installatiebedrijf Balkema en natuurlijk van mijn man Geert is het prachtig geworden. Ik zou zo zeggen kom snel even langs om het resultaat te bekijken.

29 maart 2013

Begin van het jaar heeft onze kapsalon een ware metamorfose ondergaan. De kleur rood heeft plaats gemaakt voor een helder blauwe kleur. Verder hebben we nu een mooie plek voor de telefoon en de kassa.


Door enkele veranderingen hebben we een ruimere kapsalon gerealiseerd. De veranderingen in de salon zijn de klanten niet ontgaan. We hebben al veel positieve reacties ontvangen. We zijn trots op het resultaat en danken de mensen die de veranderingen hebben gerealiseerd.  


U bent van harte welkom in onze vernieuwde kapsalon.

 

 

5 maart 2012

Met het online gaan van de website van kapsalon Tabak is een nieuwe mijlpaal bereikt in de geschiedenis van de salon. Wij zijn van mening dat ook in dat opzicht de kapsalon met de tijd moet meegaan en wensen u veel kijk- en leesplezier op de website. Wij zien u graag binnenkort bij ons in de salon.